Nieuwe sponsoren, nieuwe spandoeken

Wij zijn zeer content dat hoofdsponsor 100% VOETBAL en de veldsponsoren; Banketbakkerij MAASSEN, TAKEN Schilderwerken, MARK SCHUT Kleinbouw & Renovatie en AVIA Tankstation Ugchelen zich opnieuw voor 5 jaar aan ons verbinden. Pijnenborg is inmiddels samen gegaan met BROUWERS Accountants & Adviseurs en onder deze laatste naam wordt de ondersteuning van de ML voortgezet, dus een nieuwe naam en geweldig dat zij ons blijven steunen! 

Hiermee zijn 6 van de 10 velden voorzien van een vertrouwde sponsor(naam).

Met trots kunnen we melden dat we inmiddels 2 nieuwe veldsponsoren hebben gevonden, te weten: Fysiotherapie NOORDHUIS en SANDD.

Kortom 3 nieuwe namen en daar moeten natuurlijk nieuwe sets spandoeken voor komen. Deze hebben we vandaag besteld en we hopen dan ook deze nieuwe sponsoren snel op het veld te kunnen zetten!

Daarmee hebben 8 velden een sponsornaam en hebben we ruimte voor nog 2 nieuwe sponsoren. Om het succes van de Mini League voort te kunnen zetten voor alle spelertjes die telkens weer met veel PLEZIER deelnemen, zouden we graag deze 2 velden van een sponsornaam kunnen voorzien.  Heb jij interesse om sponsor te worden of kun je ons in contact brengen met een potentiële sponsor, laat het ons weten! Want we laten met veel plezier extra spandoeken maken!